Andelsspel V75 och V86

Vill du vara med och spela andelsspel på V75 och V86 så har du kommit rätt!

andelsspel stefan och kevins miljonjaktVi driver laget ”Stefan och Kevins miljonjakt” på ATG Tillsammans där du kan gå med och köpa andelar på V75 och V86.

Hur fungerar då andelsspel tänker du? I laget inför varje omgång så är en spelläggare utsedd. Om ingen annan medlem väljs så är det lagkaptenen som är spelläggare. Spelläggaren skapar ett spel där andelarna kostar en viss summa, t.ex. 50kr andelen. Om laget säljer 20 andelar så har spelläggaren totalt 1 000kr att lägga ett spel för. Om spelet sedan vinner delas vinsten jämt över det andelar som är sålda. Vinner systemtet 100 000kr och det är 20 andelar sålda så blir vinsten 5 000kr per andel. I de allra flesta fall kan du välja hur många andelar du vill köpa från 1 till 10 andelar. Har du köpt 10 andelar i det exemplet vi nämnde nyss så blir din vinst 50 000kr.

Men hur vet jag att jag inte blir lurad?

En helt berättigad fråga! Men om du köper andelar via ett lag på ATG Tillsammans så behöver du inte vara orolig. Alla insatser hanteras i ATGs system och varken lagkaptenen eller någon annan kan själva lägga beslag på dina pengar. ATGs system hanterar alla insatser och vinster automatiskt utan att laget eller lagkaptenen kan påverka det. Du sätter in pengar på ditt ATG-konto, du köper andelar och kostnaden dras från ditt ATG-konto och vinner du betalas vinsten ut automatiskt till ditt ATG-konto ca. 1 timme efter att omgången är avslutad.

Vad är fördelen med att spela andelsspel?

Ett andelsspel delas upp i allt från 2 andelar till ett obegränsat antal andelar, vilket gör att ett andelsspel kan bestå av en stor summa pengar. Detta är ofta en stor summa som varje enskild andelsköpare sällan lägger själv på sitt travspelande. Du blir alltså en del i ett betydligt större system än du troligtvis själv inte skulle ha spelat och desto större systemet är desto större chans har du att vara med och få alla rätt.

Målet för många som spelar på trav är att vinna stort. Är du med på ett andelsspels så ökar definitivt chansen att vinna och att vinna stort tillsammans med andra är fantastiskt roligt.

Allt detta är möjligt genom ATG Tillsammans spelplattform som gör det enkelt för vem som helst att delta i travspel.

Så ta chansen och gå med i ett vinnande lag, gå med i ”Stefan och Kevins miljonjakt”!

Lämna ett svar